Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ibrahim Maiga: Niekto ma chce zabiť!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (10)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Každé zvonenie mobilného telefónu, každá prijatá esemeska v ňom vyvoláva pocit strachu a neistoty.

"Niekto ma chce zabiť. Bojím sa," priznáva herec, spevák a najnovšie aj spisovateľ Ibrahim Maiga. Zrejme jeho životopisná kniha Slovensko, osud môj, ty kokso!, ktorú nedávno dopísal, je dôvodom každodenných vyhrážok a psychického teroru anonyma. Strach o vlastný život doviedol včera Ibiho na políciu, kde na neznámeho páchateľa podal trestné oznámenie.

Výhražné textové správy a telefonáty začal Maiga dostávať iba dva dni po krste autobiografickej knihy Slovensko, osud môj, ty kokso! "Preto si myslím, že tie hrozby súvisia s knihou," zdôveruje sa známy "čierny bača". V publikácii dopodrobna opisuje svoj životný príbeh na Slovensku a dlhú cestu za slávou.

Nevynecháva ani pikantné pasáže, v ktorých poodkrýva vzťahy so ženami či nemilé spomienky na niektorých ľudí zo slovenskej smotánky. "Nechcel som nikoho nahnevať. Napísal som iba pravdu. To, čo si ku mne niektorí ľudia zo šoubiznisu dovoľovali," konštatuje.

Neznámy volajúci a esemeskujúci varuje Maigu, že ak neprestane s ohováraním, zlikviduje ho! "Normálne sa mi vyhráža smrťou. Vyčíta mi, čo si to dovoľujem, a naráža pritom na moju knihu," zdesene rozpráva o obsahu textových správ a nepríjemných telefonátov Ibi.

Keďže africký spevák dosiaľ žiadne skúsenosti s anonymnými vyhrážkami nemal a začal mať vážne obavy o svoj život, rozhodol sa informovať o tom políciu. "Včera som podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Keby sa niečo stalo, nech polícia vie, odkiaľ vietor fúka," vysvetľuje.

"Aj keď to niekedy vyzeralo, že som bol v pohode, nebolo to tak," podotýka Ibrahim. Za tie roky, ktoré prežil v krajine pod Tatrami, sa jeho cesty skrížili aj s nejedným významným človekom zo slovenskej smotánky. Ibi si vo svojej autobiografii pustil jazyk "na špacírku" a napísal aj o svojich - neraz i negatívnych - zážitkoch s populárnymi ľuďmi. A to zrejme nemal robiť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu