Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Po Šebestovej šokuje aj Šebo: Lepší orgazmus vďaka chlapovi!

Magda Šebestová a Filip Šebo Zobraziť galériu (7)
Magda Šebestová a Filip Šebo

BRATISLAVA – Sú otvorení! Najprv modelka Magdaléna Šebestová (26) povedala, že je super čakať na milovaného chlapa len v kravate, teraz pre zmenu jej priateľ - futbalista Filip Šebo (25) prezradil, vďaka komu má lepší sex. A Magda to nie je!

Tak to je gól! Filip Šebo zverejnil pikantnosť zo svojej spálne, ktorú zdieľa s Miss Slovensko 2006 Magdalénou Šebestovou. A títo dvaja si svoje intímne chvíle vedia naozaj užiť. Veď ktorého chlapa by nerozpálilo, keby na neho priateľka čakala doma iba v kravate?! Takýto overený trik poradila Magda ženám na Valentínsky večer.

No aj Filip rozmýšľal, akoby ich sex zlepšil. A radu dostal netradične v posilňovni. Aktívny futbalista totiž až z Francúzska dochádza na Slovensko za svojím osobným trénerom, ktorý je zároveň aj jeho kamarátom. Medzi činkami občas príde na pretras dokonca aj sex! „Minule mi ukázal skvelý trik na lepší orgazmus. Fakt to funguje,“ zveril sa Filip mesačníku Emma. Škoda, že neprezradil ďalšie podrobnosti, aby sa to mohli naučiť aj ostatní chlapi.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu