Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Keira Knightley – sexuálnu scénku totálne zničila nekontrolovateľným chichotom!

Keira Knightley Zobraziť galériu (9)
Keira Knightley

LOS ANGELES Hoci má anglická herečka Keira Knightley (24) nespochybniteľný talent žiariť na filmovom plátne, sú momenty, v ktorých rozhodne nevyniká. Záchvat smiechu spustila v okamihu, keď sa pred ňou jej kolega vyzliekol. Toto sa dá len ťažko nazvať kolegiálnym správaním.

Mladá Keira sa k celému incidentu dobrovoľne priznala. Z trapasu pri natáčaní nadšená nie je: „Počas tej sexuálnej scénky som bola ja našťastie celkom oblečená, no on musel mať na sebe tú plienku telovej farby.“

„Sexuálne scénky nikdy nie sú jednoduché a očakáva sa, že bude jeden podporovať toho druhého. Ale ja som to úplne pokašlala,“ hovorí o záchvate smiechu, ktorý dokázal ukončiť až sám režisér slovami „daj sa dokopy“.

Ktovie, či svojmu priateľovi Rupertovi Friendovi nerobí podobné scénky pri posteľových radovánkach. Nikto predsa nesrší nadšením, keď ho vysmejú.

Okrem úsmevných momentov si však Keira odžila kvôli svojej kariére aj horšie obdobia. Tie jej zapríčinilo hlavne nekonečné prenasledovanie fotografmi a fanúšikmi, na ktoré si táto celebrita zrejme ešte nezvykla.

„V mnohých situáciách som ostala zronená v slzách, pretože mi to prišlo strašné. Ale školu som skončila, keď som mala šestnásť a nie je nič iné, čo by som mohla robiť,“ prezrádza nešťastná hviezda.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu