Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

"Mužný" David Beckham: Victoriu najlepšie uspokojí s Viagrou!

David Beckham Zobraziť galériu (6)
David Beckham (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britský stredopoliar v službách AC Milána konečne prezradil tajomstvo svojho sexuálneho života. Aby bol jeho posteľový výkon čo najlepší a aby jeho drahá polovička Victoria (34) žiarila spokojnosťou, David si údajne neváha pomôcť zázračnou modrou pilulkou!

Futbalová hviezda, ktorá má s tabletkami na potenciu vraj len tie najlepšie skúsenosti, tento malý zázrak v súčasnosti propaguje v Číne. Jeho tvár sa totiž stala súčasťou reklamného spotu na pilulky značky USA Selikon, ktoré fungujú na princípe Viagry. Hlas v spomínanej reklame hovorí: "Chcete vedieť, ako si udržiavam silu a kondíciu na futbalovom poli? Veľmi mi pomáhajú tabletky USA Selikon. Sú takisto tajnou zbraňou, s ktorou dokážem uspokojiť Victoriu."

David Beckham (33) sa však hviezdou tejto reklamy vôbec nestal dobrovoľne - jeho hlas bol nadabovaný a video pochádza zo staršieho interview. Hoci je futbalista za normálnych okolností za každú srandu, takéto zneužitie ho vraj poriadne rozzúrilo, čo potvrdil aj jeden z jeho blízkych známych: "Žartovanie na účet Davidovej sexuálnej zdatnosti za účelom propagácie produktu je prekročenie hranice únosnosti."

Talentovaný športovec nie je zďaleka jedinou obeťou opovážlivej reklamy. Pilulky na potenciu si už nedobrovoľne "pochvaľoval" aj Sean Connery (78), ktorý vďaka nim údajne navždy zostane 25-ročným Jamesom Bondom. Hlas Keanu Reevesa (44) si zasa nevie vynachváliť príjemné prekvapenie svojich priateliek.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu