Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Katie Price posadnutá UFO-m! Nadpozemský má aj sex s manželom!

Katie Price Zobraziť galériu (9)
Katie Price

LOS ANGELES - Silikónová barbie nedávno prezradila, že podľahla čaru zelených mužíčkov a všetkému, čo sa týka mimozemskej civilizácie. Po ich stopách sa už čoskoro vydá aj so svojím manželom a spevákom Petrom Andrem, s ktorým si užíva poriadne dávky šťavnatého sexu - ten z tohto sveta vraj takisto nepochádza!

Modelka známa aj pod prezývkou Jordan (30) sa v exkluzívnom interview pre denník The Sun priznala, že sa spolu so svojou polovičkou stala posadnutou mimozemšťanmi a UFOm. Prominentný párik dokonca plánuje výlet do Roswellu v Novom Mexiku. Mnohí totiž veria, že v tejto púštnej oblasti v roku 1947 spadlo UFO a takisto tu došlo k početným záhadným incidentom.

Manželská dvojica už tri mesiace žije v Los Angeles, kde natáča svoju reality šou, ktorá sa začne vysielať 16. apríla. Po návrate do Anglicka sa však môžu skontaktovať s ďalším nadšencom posadnutým mimozemským životom - Robbiem Williamsom a vymeniť si nazbierané informácie. Samotná Katie sa tejto myšlienke vôbec nebráni: "Pete miluje UFO a ja by som tiež jedno rada videla. Nikdy v nič neverím, pokiaľ to neuvidím na vlastné oči. V novinách sa objavila historka, že Robbie naverboval Peta, aby s ním pátral po UFO."

Katie a Pete (36) však majú aj iné nové záujmy. Spolu začali trénovať na londýnsky Flora Marathon, vďaka čomu znovu objavili krásu posteľových radovánok. Manželovo vypracované telo a výborná kondícia totiž Katie poriadne rajcuje a sex sa pre nich stal niečím skutočne nadpozemským: "Trénujeme na maratón a užívame si veľa sexu. Môžete "to robiť" celú večnosť, keď ste naozaj fit!"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu