Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sexbomba Kim Kardashian chystá kalendár... S oblými krivkami v bikinách!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian

CABO SAN LUCAS - Hoci je ešte len marec, prominentná kráska už myslí na budúci rok. Kim si totiž nedávno urobila pracovný výlet do luxusnej dovolenkovej destinácie, aby nafotila sériu pikantných záberov na pláži, ktoré veru stoja za viac ako jeden pohľad!

Príťažlivá tmavovláska sa nedávno rozhodla potešiť predovšetkým mužskú časť populácie a na piesočnatých mexických plážach odhalila svoje krásne tvarované partie. Kim (28) sa v sexy bikinách a šťavnatých pózach nechala zvečniť kvôli kalendáru na rok 2010, vďaka čomu prenikne do izieb miliónov fanúšikov.

Exkluzívne zábery z fotenia si televízna hviezda už stihla uverejniť na svojom blogu, na ktorom sa priaznivcom nezabudla pochváliť aj o bezprostrednými dojmami z nového projektu: "Som tým taká nadšená a chcela som sa s vami ľudkovia podeliť o neoficiálny náhľad zo zákulisia fotenia!"

Kim sa na spomínaných fotografiách páči nielen nám, ale aj sama sebe. Uchvátila ju predovšetkým zlatistá farba pokožky, ktorú jej vyčarovala šikovná maskérka: "P.S.: Pozrite sa na bronzový odtieň na niektorých záberoch. Vyzerám taká opálená! Milujem bozky slnečných lúčov!"

 

Sexbomba Kim Kardashian chystá
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu