Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Valentínska Bar Rafaeli: Vie ako mužov rozpáliť

Bar Rafaeli Zobraziť galériu (6)
Bar Rafaeli

LONDÝN – Vo svojej poslednej modelingovej kampani sa ukázala mladá kráska v oblečení, ktoré má reprezentovať ženskú krásu práve v deň všetkých zamilovaných.

Izraelská modelka predviedla svoju dokonalú figúru tentoraz pre dielňu Marks & Spencer. Stala sa z nej nová tvár tohtoročnej kolekcie valentínskej spodnej bielizne. Dievčina inšpiruje množstvo ďalších dám a slečien originálnym nápadom, ako potešiť svojho miláčika na 14. februára.

„Bar Rafaeli má perfektné kvality na ukázanie M & S valentínskej kolekcie v najlepšom svetle,“ spokojne prezradil hovorca predajne.

Bar Rafaeli (23) preslávilo, okrem dokonalej postavy, aj čudesné randenie s hercom Leonardom DiCapriom (34). Ich vzťah totiž zažil toľko rozchodov, že sa v ňom nakoniec nevyznali už ani samotní účastníci. Partneri totiž často vôbec netušili, či sú ešte zadaní, alebo už opäť rozídení.

Súčasný stav tohto zvláštneho párika nie je tiež celkom jasný. Na mnohých akciách sa dvojica objavuje bok po boku, no vzťah hanblivo odmietli.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu