Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fergie zmenila farbu vlasov – vyzerá ako mŕtvola z hororu

Fergie Zobraziť galériu (8)
Fergie

NEW YORK – Úspešná speváčka sa rozhodla pre veľký krok. Po zmene svojho statusu na vydatú upravila Fergie (33) radikálne aj farbu vlasov. Či to bola dobrá voľba, však naozaj stojí za zváženie.

Hviezda, ktorá sa preslávila hlavne vďaka kapele Black Eyed Peas, povedala svoje áno Joshovi Duhamelovi. Po dvoch mesiacoch od svadby zacítila Fergie nutkanie opäť s niečím experimentovať.

Odniesli si to jej vlnité blond vlasy, ktoré sa drasticky zmenili na tmavé a rovné. Reakcie speváčkiných stúpencov na túto zmenu imidžu sú rôznorodé. Tie pozitívne však treba hľadať o niečo dlhšie. Mnoho neprajníkov tvrdí, že slávna speváčka pôsobí mŕtvolným dojmom. Jej nový vzhľad teda nadšenie nevyvolal.

Klinec do rakvy zasadila samotná Fergie výberom outfitu, v ktorom sa dostavila na 34. výročie plesu Dimes Beauty. Zvolené biele šaty ešte zvýraznili to, čo fanúšikovia nazvali tvárou bez života. Jediný módny doplnok, ktorý bielu pani ako-tak oživil, boli krikľavo oranžové lodičky. A to tiež len preto, že sa k celému oblečeniu absolútne nehodili.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu