Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Problémová Bartošová: Zakrepčí si v markizáckom Let´s dance 3! A zhrabne tisíce!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová

BRATISLAVA/PRAHA – Speváčka Iveta Bartošová (43) myslí svoj návrat do šoubiznisu naozaj vážne. A pomáha jej v tom aj televízia Markíza. Topky.sk odhalili, že si Iveta zatancuje v programe Let’s dance 3. Vďaka lukratívnemu kšeftu sa jej bankové konto rozšíri o slušný balík peňazí.

Markíza lanári Čechov! V novej sérii Let’s dance, ktorá by sa na obrazovkách Markízy mala objaviť od polovice apríla, sa počíta aj s tancujúcou Ivetou Bartošovou. „Markíza s ňou rokovala a dohodli sa na spolupráci,“ tvrdí náš zdroj. Informáciu sme si, samozrejme, overili aj u samotnej interpretky. Hoci sa kontroverzná speváčka podľa informácií českých novinárov momentálne skrýva so svojim manželom v zahraničí a neposkytujú žiadne rozhovory, nám sa s nimi podarilo spojiť.

„Áno, ponuku som prijala,“ potvrdila nám Bartošová. Ivetino účinkovanie v tanečnej súťaži zapadá do trendu, kedy sa v Let’s dance objavili české celebrity ako Helena Vondráčková, Kateřina Brožová či modelka Andrea Verešová žijúca u našich západných susedov. Či to však s Bartošovou vyjde, je otázne. Tá je totiž povestná svojou labilnou povahou – naposledy ju tesne pred premiérou vyhodili z muzikálu Mona Lisa. Spevnenie postavy, ktorým sa chválili všetky doteraz tancujúce celebrity, by jej však evidentne prospelo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu