Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zúfalé manželky: Ohováranie a falošné úsmevy

Eva Longoria a Felicity Huffman Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria a Felicity Huffman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Priateľstvo odohrávajúce sa na filmovom plátne nezodpovedá vždy realite. Herečky z obľúbeného seriálu Zúfalé manželky sú toho výborným príkladom.

Toto leto otriasla svetom správa o možnom tehotenstve Evy Longorie Parker (33). Herečka je jednou z hlavných protagonistiek uznávaného seriálu a väčšina divákov ju zároveň považuje za vôbec najsexy zúfalú manželku.

Správy o jej tehotenstve s manželom Tonym Parkerom (26) boli počas posledných mesiacov niekoľkokrát zmetené zo stola, aby následne znovu vyplávali na povrch. Samozrejme s novými fotografiami zaoblenej herečky, podporené výrokmi tajných informátorov.

O špekuláciách ohľadne tehotenstva jej kolegyne už zjavne nemohla ďalej počúvať ďalšia z predstaviteliek zúfalých manželiek, Felicty Huffman (45). Tá si servítku pred ústa rozhodne nedávala. Podľa nej „je Eva len tučná, to je celé“.

Felicity ku svojmu drsnému výroku nakoniec dodáva, že vďaka plnším tvarom pôsobí Eva teraz celkom milo. Či sa za slovami staršej herečky skrýva čistá škodoradosť, alebo sa jedná len o priateľské podpichovanie, vie asi len ona sama.

Eva však jej výrok nepriamo potvrdila. Herečka sa podľa vlastných slov detí už síce nevie dočkať, no priznáva, že momentálne kilečko navyše má slúžiť na lepšie stvárnenie seriálovej postavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu