Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zúfalá manželka Eva Longoria: Som tučná

Eva Longoria Zobraziť galériu (11)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Hollywoodske hviezdy nie sú na očiach verejnosti len prostredníctvom televíznych obrazoviek či filmového plátna. Vďaka striehnucim paparazzom majú o dôvod navyše starať sa o svoj zovňajšok a starostlivo si strážiť každý gram. Podľa najnovších zistení sa však Eva Longoria Parker svojimi pribúdajúcimi tukovými vankúšikmi príliš netrápi. Žeby tajila očakávanie prvého potomka?

Hviezda televízneho seriálu Zúfale manželky sa počas včerajšieho odovzdávania cien Emmy hrdo predvádzala na červenom koberci v róbe značky Marchesa. Na uštipačných poznámkach novinárov ohľadne jej hmotnosti sa len nonšalantne zabávala: "Pribrala som sotva tri kilá a všetci sa tvária, akoby šlo o národný škandál."

Eva (33) si okrem svojich tvoriacich sa tukových zásob nepripúšťa ani možné tehotenstvo. Fanúšikom i škodoradostníkom odkázala, že na nový prírastok v jej rodine si budú musieť ešte zopár mesiacov počkať: "Naozaj si želám, aby sa ľudia ukľudnili. Ak otehotniem, určite sa o tom všetci dozvedia."

Zaoblenie sexi kriviek úspešnej herečky pritiahlo pozornosť médií po narodeninovej párty jej manžela Tonyho Parkera, ktorá sa konala na jachte počas tohto leta. Svojimi odvážnymi bikinami totiž svetu ukázala, že jej bruško už nie je také ploché ako kedysi.

Eva zvýšenie svojej hmotnosti vysvetlila tým, že sa len snaží, aby jej seriálová postava vyzerala čo najdôveryhodnejšie. Stvárňuje totiž Gabriellu Solis, vyčerpanú ženu v domácnosti s dvomi deťmi, ktorá starostlivosť o svoj zovňajšok poriadne zanedbáva. Musíme uznať, že Eva sa so svojou rolou stotožnila v skutku vynikajúco.

Zúfalá manželka sa na naše prekvapenie netají ani tým, aké bolo priberanie ľahké a príjemné zároveň: "Tony a ja sme sa toto leto doslova zbláznili. Jedli sme všetko, čo nám prišlo pod ruku." Celú záležitosť okolo svojho zaguľatenia Eva zaklincovala slovami: "Som len jednoducho tučná, nič viac."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu