Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Problémy v manželstve Beckhamovcov – rozhodne vážna porada

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vzťah slávneho párika prechádza nemalými zmenami. Témou vážnej rodinnej porady bude Davidovo permanentné presťahovanie do Milána.

Ako miesto zasadnutia hlavných členov rodiny bolo vybraté sídlo v Hertfortshire, o ktoré sa momentálne starajú ich rovnomenní dvojníci, služobníci David a Victoria.

Práve tu sa má prediskutovať ďalší krok futbalistovej kariéry. Pri rozhodovaní sa bude brať ohľad aj na ich troch synov, Brooklyna (9), Romea(6) a Cruza(3). „Očividne si majú veľa čo povedať, ako rodina,“ informoval média rodinný známy.

Davidovo (33) stanovisko je ale zdanlivo nemenné: „V tomto momente je pre mňa Miláno dôležitejšie ako peniaze. Chcem sa venovať predovšetkým futbalu.“

Povedal som jednoznačne, čo si myslím. Chcem zostať v Miláne, pretože som v sebe znovu objavil futbalového hráča,“ prezrádza zanietená celebrita.

Alex Ferguson, Davidov bývalý manažér v Manchester United, súhlasí s týmto krokom: „Kebyže rozmýšľam sebecky a dostanem šancu prestúpiť do Milána, určite by som to zobral.“

Otázne už len zostáva, či sa s veľkou futbalovou hviezdou presťahuje aj zvyšok rodiny. Ďalšie sťahovanie a zmena domáceho prostredia malým chlapcom rozhodne neprospeje.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu