Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalá Beyoncé: Nedokáže prestať s nakupovaním, šetrí na letenkách!

Beyonce Knowles Zobraziť galériu (10)
Beyonce Knowles (Zdroj: SITA)

MIAMI - Po Rihanne sa k závislosti na vymetaní luxusných butikov priznala ďalšia spevácka hviezda. Beyoncé Knowles však na rozdiel od svojej kolegyne finančnou krízou zatiaľ netrpí. Na to, ako ušetriť kopu peňazí, má totiž vlastný recept!

Úspešná R&B speváčka mala odjakživa blízko nielen k hudbe a filmu, ale aj k móde. Dôkazom toho je uvedenie kolekcie dámskeho oblečenia pod vlastnou značkou s názvom House of Déreon ešte v roku 2005. Odvtedy však módne vychytávky Beyoncé poriadne prerástli cez hlavu.

Čokoládová kráska si je našťastie svojej prehnanej lásky k nakupovaniu plne vedomá. Aby svojho manžela Jay-Zho finančne nezruinovala, na nákupy vyráža zásadne v sprievode vernej poradkyne. V márnivom rozhadzovaní peňazí ju krotí sesternica.

Ak teda Beyoncé po niečom zatúži, vypýta si radu od svojej spoločníčky ešte predtým, ako zaplatí hriešnu sumu na cenovke. Inak tomu nebolo ani v prípade kabelky za 15 000 dolárov. Pohotová sesternica speváčku od jej kúpy veľmi rýchlo odradila: "To nemyslíš vážne?! Veď za to vôbec nestojí!"

Módna závisláčka nemalú čiastku ušetrí aj pri cestovaní prostredníctvom leteckých spoločností. Napriek svojmu spoločenskému kreditu totiž zostala verná ekonomickej triede. Podľa jej slov však nedávna pracovná cesta do Japonska nepatrila medzi najpríjemnejšie: "Najhoršie bolo, že ľudia mi nedali ani na chvíľku pokoj."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu