Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Adela: Keď sa nedarí v láske, tak aspoň...

Adela Banášová Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Adela Banášová (28) momentálne v súkromí šťastie nemá. Pred pár dňami totiž priznala, že sa jej rozpadol niekoľkomesačný vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským (29). Čo sa však jej pracovného života týka, ten klape ako hodinky. Topky.sk zistili, že plavovláska v tejto oblasti opäť skóruje.

Ako sa zdá, niekoľkomesačným dohadom spojeným s jarným ťažiskovým projektom Markízy odzvonilo. V hre bolo niekoľko možností a do úvahy prichádzali alternatívy ako Česko-slovensko hľadá talent, Česko-slovenská SuperStar a Let´s Dance 3. Podľa našich najnovších informácií sa vedenie televízie rozhodlo pre tanečnú šou.

„Malo by sa to začať vysielať v apríli,“ dozvedáme sa od nášho zdroja z Markízy. Vo výpravnej šou by sa malo objaviť staré známe moderátorské duo v zložení Martin Pyco Rausch a Adela Banášová. Pre najvychytenejšiu moderátorku na Slovensku to bude po porotcovskom kresle v Talente ďalší výhodný kšeft, vďaka čomu sa jej bankové konto poriadne rozrastie. Dôkazom, že s ňou v Záhorskej Bystrici niečo kujú, môže byť aj Adelina večera spred zhruba dvoch týždňov s generálnym riaditeľom Markízy Václavom Mikom v jednej z luxusných bratislavských reštaurácií. „Mali sme rôzne témy,“ odpovedala vtedy s tajomným úsmevom Banášová na otázku, či išlo o stretnutie spojené s novou ponukou.

Ako sa teda zdá, v pracovnom živote žne jeden úspech za druhým. V súkromnom je to, žiaľ, horšie. Pred pár dňami stroskotal plavovláske vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským, čo jej rozhodne nepridalo na pohode. Snáď teda príde Adela vďaka šou na nové myšlienky. A koniec-koncov, môže sa jej zapáčiť aj nejaký urastený tanečník. Veď vďaka SuperStar sa dala dokopy s Tomášom Bezdedom. 

Čo sa týka samotného Let´s Dance 3, vyjadrenia o blížiacom sa štarte sú z úst "zasvätených" zatiaľ veľmi opatrné. V jednom z rozhovorov pre médiá nenápadne naznačil pripravované spustenie Peter Ňunéz, ktorý drží v rukách režisérsku taktovku všetkých výpravných projektov televízie Markíza. A inak by tomu nemalo byť ani v prípade Let´s Dance 3.

V súvislosti s chystaným projektom sme oslovili aj moderátora Martina Pyca Rauscha. Ten síce momentálne sprevádza divákov estévečkarskym programom Eurovízia, no iba do polovice marca. Potom sa môže naplno venovať tanečnej šou. „Oficiálne som tú ponuku ešte nedostal. Naznačené mi niečo bolo a predbežný rozhovor sa konal,“ povedal topkám opatrne Pyco.

Rovnako zdržanlivá v tejto téme bola aj hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. „Televízia počíta s projektom Let´s Dance, jeho nasadenie však nebudeme konkretizovať,“ odpovedala diplomaticky. Nevylučuje teda, že sa relácia dostane na obrazovky už čoskoro.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu