Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Adela po rozchode s (ex)milencom: Utrápená v zahraničí!

Adela Banášova a jej bývalý priateľ Rasťo Brezovský Zobraziť galériu (9)
Adela Banášova a jej bývalý priateľ Rasťo Brezovský (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Odišla! Moderátorka Adela Banášová (28) sa v týchto dňoch nachádza mimo Slovenska. Podľa našich informácií si potrebovala „vyvetrať hlavu“ po rozchode s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským (29).

Topky.sk sa dozvedeli, že Adela Banášová je momentálne odcestovaná. Doma nechala spolu s myšlienkami na stroskotaný vzťah aj pracovné povinnosti. Ranná šou v rádiu, ktorú pravidelne moderuje s Matejom Sajfom Cifrom, sa preto vysiela od začiatku týždňa iba zo záznamu.

„Odišla na štrnásť dní,“ prezrádza náš dôveryhodný zdroj. Ako sme sa ďalej dozvedeli, plavovláska sa nachádza v istých kúpeľoch v Maďarsku. Nie je vylúčené, že sa za týmto jej náhlym „zdupkaním“ zo Slovenska skrýva rozchod s priateľom Rasťom Brezovským.

Samontná moderátorka sa k téme svojho pobytu v zahraničí nevyjadruje. O čosi zhovorčivejšia je však v otázke týkajúcej sa stroskotania jej štvormesačného vzťahu s trnavským podnikateľom. „Rasťo mal svoje dôvody. Nezvládol vzťah so mnou. Médiá k tomu dopomohli. Viac k tomu nemám čo povedať,“ znejú Adeline slová. Podľa našich informácií prežíval ich vzťah krízu už dlhšie.

Dovolenka je zrejme najlepší spôsob, ako zo seba dostať trápenie spôsobené nešťastím v láske. Svoje by o tom vedela rozprávať aj markizácka moderátorka Marianna Ďurianová, ktorá hľadala útočisko u kamarátky na Cypre vždy, keď zo seba potrebovala vyhnať žiaľ a smútok.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu