Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kate Winslet: Nahota ju vyčerpáva!

Kate Winslet Zobraziť galériu (10)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Úspešnej herečke sa už zunovali scénky odhaľujúce jej zvodné krivky. Znamená to definitívny koniec Kate v šteklivých záberoch?

Britská hviezda sa obáva, že by si svojím ďalším nahým vystupovaním mohla pokaziť reputáciu. „Myslím si, že už sa znova nevyzlečiem,“ prezrádza svoje rozhodnutie pre magazín Time.

Dôvod má na to veľmi jednoduchý: „Nechcem sa stať tým typom herečky, ktorá dá vždy dole oblečenie.“

Hoci herecký talent Kate (33) uprieť nemožno, takéto tvrdenie z jej úst je nanajvýš odvážne. Doteraz stihla zhodiť oblečenie v desiatich filmoch. Medzi ne samozrejme patrí aj legendárny Titanic z roku 1997.

Posledne ukázala svoje telo na obdiv v dráme The Reader. Za tento film dostala celebrita nemalé množstvo ocenení. Ktovie, či sa jej bude dariť vo filmoch, kde sa chopí stvárňovania zdržanlivejších postáv.

Katine stanovisko však zatiaľ vyzerá nemenné. Dodáva aj ďalšie dôvody, prečo sa chce nahým scénam vyhnúť: „Scéna s takýmto stupňom intimity vyžadujúca nahotu je vždy neuveriteľne vyčerpávajúca.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu