Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio opäť spolu... A pristane im to!

Kate Winslet a Leonardo Dicaprio Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet a Leonardo Dicaprio (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská herečka a jej americký kolega sa včera stali terčom obdivných pohľadov po tom, čo sa bok po boku prechádzali po červenom koberci v centre anglickej metropoly. Neprehliadnuteľnou sa stala predovšetkým Kate, ktorá vyrážala dych v odvážnych čiernych šatách!

Herecká dvojica zavítala do Londýna pri príležitosti premiéry ich spoločného filmu s názvom Revolutionary Road. Kate stavila na krátke šaty so sexy prekrížením na prsiach, ktoré dokonale zvýraznilo jej bohatú nádielku v oblasti hrudníka. Čierne lodičky s otvorenou špičkou predĺžili nôžky a stali sa tak decentnou čerešničkou atraktívneho outfitu.

Herecký párik sa v spomínanej snímke zhostil úlohy manželskej dvojice, pričom režisérsku taktovku po celý čas držal Katin skutočný manžel - Sam Mendes. Len pred týždňom si Kate za túto filmovú úlohu odniesla ocenenie Zlatý glóbus a väčšiu nádej na získanie vytúženej sošky Oscara.

Leo so svojou hereckou partnerkou s britským pôvodom po prvýkrát spolupracoval v roku 1997, a to v najziskovejšom filme všetkých čias - Titanic. Hollywoodsky fešák ich spoločnú prácu pred kamerami už vtedy považoval za veľmi prirodzenú a svoj názor nezmenil ani v rámci posledného projektu. Šťavnaté scény v Revolutionary Road boli vraj veľmi pohodlné, pretože "Kate je úžasná priateľka".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu