Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Vypapaná Jessica Alba: Musela som nosiť korzet!

Jessica Alba Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tehotenstvo otriaslo figúrou mladej mamičky viac, ako sa na prvý pohľad zdalo. Herečka sa priznáva, že zakryť zväčšené brucho jej pomáhal špeciálny pás. Na návrate k pôvodnej hmotnosti pracuje tvrdo doteraz.

Už krátko po pôrode sa objavila táto hollywoodska kráska v zvodných záberoch pre kalendár Campari 2009. Jessica (27) teraz prezrádza, že si svoju cestu za dokonalosťou musela vybojovať tvrdými cvičeniami.

„Spravila som to pre Campari. Tie cvičenia boli príšerné. Plakala som pri nich,“ sťažuje sa.

Potenie sa pri nadmernom pohybe však nebola jediná metóda, ktorou sa chcela sexi celebrita vrátiť do normálu. Rozhodla sa po vzore svojej kamarátky nosiť pásový korzet.

„Osem týždňov po tom, ako moja kamarátka porodila svoje dieťatko, ste mohli vidieť tehličky na jej bruchu. Povedala mi, aby som si nasadila elastický korzet okolo drieku.“

Táto čarovná technika však u Jessicy až tak úžasne nefunguje: „Nevrátila som sa do normálu tak rýchlo ako ona. Ja ešte stále nemám svoje tehličky na bruchu. To proste ešte vôbec nie je moje telo.“

Americká hviezda má aj veľké šťastie na svojho partnera. Manželovi Cashovi Warrenovi nosenie nepríťažlivého pásu vôbec neprekáža. „Nechce ma meniť. Vždy len povie: Dobre, keď ťa to spraví šťastnou,“ pochvaľuje si Jessica svoju tolerantnú polovičku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu