Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Monica Bellucci v sprche: Stále sa je na čo pozerať!

Monica Bellucci v pikantnej scéne Zobraziť galériu (13)
Monica Bellucci v pikantnej scéne

RÍM - Hoci jedna z najkrajších žien nielen Talianska, ale i celého sveta dávno prekročila štyridsiatku, jej sexepíl ešte stále dokáže predčiť aj oveľa mladšie kolegyne. Dôkazom je aj jeden z posledných filmov, v ktorom sa krásna herečka ukázala hore bez!

Monica sa pred kamerou odhalila v snímke L' uomo che ama (Muž, ktorý miluje) v dráždivej scéne odohrávajúcej sa v sprche. Vášnivé bozky a objatia jej pod prúdom horúcej vody opätuje herecký kolega Pierfrancesco Favino, ktorý stvárnil hlavného hrdinu Roberta.

Snímka vyšla ešte minulý rok na jeseň, pričom premiéry sa dočkala na októbrovom filmovom festivale v hlavnom meste Talianska. Dej zachytáva príbeh muža, ktorý opúšťa a je opustený, stáva sa obeťou a katom lásky zároveň. Drámu o vášni z mužského pohľadu prekvapivo zrežírovala žena, Talianka Maria Sole Tognazzi.

Aj keď sa Monicino nahé telo objavilo na filmovom plátne už pred niekoľkými mesiacmi, pikantná sprchovacia scéna internetom začala kolovať až po tom, ako sa snímka dočkala DVD verzie. V súčasnosti sa herečka na nedostatok práce rozhodne sťažovať nemôže. Pripravuje hneď niekoľko filmov, pričom prvý z nich, The Private Lives of Pippa Lee, by sa mal do našich kín dostať už onedlho.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu