Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Rihannin otec prehovoril o údajnom Brownovom útoku!

Rihanna, Chris Brown
Rihanna, Chris Brown

LOS ANGELES - Otec dvadsaťročnej speváčky Rihanny Ronald Fenty okrajovo prehovoril o údajnom incidente, ktorý sa mal minulú nedeľu odohrať medzi jeho dcérou a jej devätnásťročným priateľom, r 'n' b spevákom Chrisom Brownom.

"Keď som sa o tom dopočul, neveril som tomu. Čo sa týka mojej dcéry, tú poznám. O ňom som si to iba myslel," uviedol päťdesiatpäťročný Fenty v rozhovore pre magazín People. Podľa jeho slov má jeho dcéra niekoľko modrín, ale bude v poriadku. Momentálne sa nachádza na rodnom Barbadose s priateľkami.

"Po určitom čase určite prehovorí. Verím, že sa postaví za všetky ženy na svete," dodal otec. Speváčka vraj mala pri incidente utrpieť sériu poranení vrátane modrín či rezných rán, z ktorých sa následne liečila v jednej z miestnych nemocníc. Brown sa skoro ráno, niekoľko hodín po údajnom incidente, osobne prihlásil na polícii.

Proti spevákovi zatiaľ nevzniesli žiadne obvinenie, vyšetrovanie však pokračuje. Autorka hitov Disturbia či Umbrella dopomohla k mediálnym špekuláciám aj svojou absenciou na udeľovaní hudobných cien Grammy, slávnostnom večeri Národnej asociácie pre pokrok ľudí farebnej pleti (NAACP) a zrušením jedného ázijského koncertu. Informoval o tom internetový portál People.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu