Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Potvrdené: Rakovskej nečakaný rozchod s priateľom! Po piatich rokoch!

Barbora Rakovská a jej expriateľ Martin. Zobraziť galériu (25)
Barbora Rakovská a jej expriateľ Martin.

BRATISLAVA – Ich láske odzvonilo! Paradoxne krátko pred sviatkom zamilovaných – Valentínom. Topky.sk vypátrali, že moderátorka Barbora Rakovská (22) a jej priateľ Martin (22) tajili viac ako mesiac svoj rozchod. Sexi plavovláska nám exkluzívne priznala, že už s mladým študentom netvoria pár. Čo sa medzi nimi stalo?

Napriek tomu, že Barbora Rakovská svoj vzťah nikdy príliš nemedializovala a nepretŕčala sa s priateľom pred objektívmi fotografov, v súkromí im to klapalo bez vážnejších problémov. Až donedávna. Ako sme sa totiž dozvedeli, približne pred mesiacom sa rozišli. „Áno je to pravda. Už nie sme spolu,“ potvrdila pre topky.sk moderátorka. Bližšie však nechcela špecifikovať dôvod. „Nebudem sa vyjadrovať k otázkam súkromia,“ odbila nás.

Podľa našich informácií jej vzťah s priateľom, ktorý študuje vysokú školu v Rakúsku, stroskotal z jednoduchého dôvodu. Po piatich rokoch to skrátka prerástlo do kamarátstva. Iskra vyhasla. A vzťahu na diaľku pravdepodobne neprospelo ani Barborino pracovné vyťaženie, ktoré so sebou niesla šou Slovensko má talent.

Napriek rozchodu sa však zdá, že obaja zostávajú aj naďalej dobrými priateľmi. Dôkazom môže byť aj ich nedávny spoločný výlet do USA, kde precestovali takmer celé východné pobrežie.

Je za tým iný muž?

V súvislosti so stroskotaním ich lásky médiá v posledných dňoch špekulujú, či nie je príčinou Barborino stretnutie s podnikateľom Tomášom Surovčíkom. Práve s ním si totiž dala pred pár dňami spoločný pracovný obed. „Rozhodne nie. Nič medzi nami nie je,“ vyvracia moderátorka dohady o tom, že by sa dala dokopy s mužom, ktorý sa zviditeľnil najmä mileneckým pomerom s Mariannou Ďurianovou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu