Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dusno na súde so Žitným: Choďte do p...!

Rasťo Žitný a jeho exmanželka Katarína so svojím priateľom Zobraziť galériu (4)
Rasťo Žitný a jeho exmanželka Katarína so svojím priateľom

TRNAVA – Pred súdnou sieňou to skutočne vrelo! Svedok v procese zapretia otcovstva Rasťa Žitného (32), podnikateľ Peter Hájik (33), sa na včerajšom pojednávaní poriadne rozohnil. Záujem novinárov o bývalú manželku niekdajšieho hlásateľa Televíznych novín mu poriadne prekážal.

Ako sa dalo čakať, pozornosť médií o verejne známu exmanželku Rasťa Žitného, Katarínu Machovičovú, stále neutíchla. Pre skutočného otca malej Maríny, Petra Hájika, sa však prítomnosť redaktorov a fotografov na včerajšom súdnom konaní stala zjavne neúnosná. Priateľ bývalej Žitného polovičky totiž slovne napadol prítomných novinárov.

„Dajte tie foťáky do p... okamžite, lebo vám ich rozkopem,“ vítal Hájik fotografov pred historickou budovou Okresného súdu v Trnave. Nelichotivými prívlastkami ich počastoval aj na chodbe, pred pojednávacou miestnosťou. Okrem označenia za „sedlákov“ im odporučil, aby „nerobili k...tiny.“

Napätá atmosféra matke takmer polročnej Maríny zjavne neprospela. Na súd sa dostavila skolená nádchou. „Nech to už konečne skončí,“ povedala Machovičová pred začatím procesu. Želanie sa jej napokon splnilo a po takmer hodinovom súde si mohla konečne vydýchnuť.

 

Viac o súdnom procese sa dozviete TU!

 

VIDEO: Takto vítal priateľ Žitného exmanželky novinárov.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu