Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žitný: U kolegov to má zrátané!

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (6)
Rasťo Žitný

BRATISLAVA – V Markíze s ním už nepočítajú! Rasťo Žitný (31) je pre spolupracovníkov už minulosťou. To, čo sa o nálepke „bývalého kolegu“ donedávna iba pošuškávalo, najnovšie potvrdila moderátorka Smotánky Erika Judínyová (36).

Udialo sa tak v jej sobotňajšej Smotánke, kedy bilancovala jedenástku najväčších šoubiznisových šokov v roku 2008. Smutné druhé miesto si v relácii vyslúžila autonehoda, pri ktorej koncom júna vyhasol život päťročného chlapčeka Tomáška Žilavého. Erika Judínyová zahlásila príspevok nasledovne: „Aktérom tragédie je náš bývalý kolega Rasťo Žitný.“

Topky.sk sa jej preto spýtali, ako to myslela. „Povedala som to preto, lebo momentálne nerobí. Nebolo za tým nič definitívne. Ja sa k tomu ani nemôžem vyjadriť,“ zdôvodnila spomínanú slovnú formuláciu Judínyová.

Všetko však nasvedčuje tomu, že sa čoraz viac začínajú napĺňať prognózy, ktoré hovoria o tom, že Rasťo Žitný si už do kresla vedľa Marianny Ďurianovej nesadne. Dôkazom, že ho spolupracovníci z Markízy vnímajú ako bývalého kolegu, je aj veta z úst Eriky Judínyovej.

Topky.sk načrtli, že moderátor má dni na televíznej obrazovke zrátané už v júli minulého roku. Informovali sme, že Žitného už ako tvár spravodajstva neuvidíme. Vtedy sa vyjadrila hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská nasledovne: „Je predčasné o tom hovoriť. Touto otázkou sa budeme zaoberať po zlepšení jeho zdravotného stavu a po ukončení vyšetrovania autonehody.“ Už v tom období teda nevylúčila naše tvrdenia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu