Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odhalenie: Žitný tajne v Markíze! Bol prosiť o prácu?

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (7)
Rasťo Žitný

BRATISLAVA – Po viac ako pol roku prešiel prvýkrát bránami Markízy. Ako sme zistili, moderátor Rasťo Žitný (31) bol včera v Záhorskej Bystrici. Stretol sa aj s generálnym riaditeľom Václavom Mikom (45). Čo sa dialo za múrmi televízie?

Zdá sa, že bývalá tvár markizáckeho spravodajstva sa po júnovej autonehode snaží vrátiť do normálneho života. Dôkazom toho môže byť aj včerajšia návšteva bývalého zamestnávateľa. „Áno, môžeme potvrdiť, že Rasťo Žitný bol v TV Markíza a stretol sa s generálnym riaditeľom Václavom Mikom, ale aj s inými zamestnancami,“ potvrdila naše informácie hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.


Pokus o spätné začlenenie do spoločnosti, či potrasenie rúk kolegov  však asi nebude jediným dôvodom jeho návštevy. Príčinou je zrejme aj Žitného zhoršená finančná situácia. Podľa medializovaných informácií je totiž „vyžmýkaný“ z peňazí. Veď približne pol roka nepracoval. Z Markízy mu financie neprúdili, pretože mal s televíziou iba dohodu o externej spolupráci. Spláca nemalú hypotéku na štvormiliónový dom v Malinove a jeho životné náklady tiež nie sú najnižšie. Peniaze  doposiaľ  čerpal z rezerv. To sa však nedá donekonečna.


Preto nie je vylúčené, že Rasťo Žitný prišiel do Záhorskej Bystrice prehodiť pár slov o tom, či by sa pre neho nenašiel nejaký džob. To však v Markíze popierajú. „Nebolo to pracovné stretnutie, ale zdvorilostná návšteva. Prvá od tragickej nehody,“ tvrdí hovorkyňa televízie. Nechajme sa však prekvapiť, či obe strany k sebe v budúcnosti predsa len nenájdu cestu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu