Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Zničený Müller: Vyzerá ako telo bez duše!

Richard Müller Zobraziť galériu (9)
Richard Müller

BRATISLAVA - Opäť strhaný a v depresiách?! Richard Müller (47) spôsobil v pondelok v istej čínskej reštaurácii, kam sa prišiel naobedovať so svojou priateľkou Vandou Wolfovou (37), menší rozruch. Spevák totiž vyzeral zničene a podľa tvrdení nášho čitateľa sa ťažkým krokom ledva „dotackal“ ku stolu.

Speváka Richarda Müllera, ktorý sa v lete minulého roka vrátil po 24-mesačnej odmlke na pódiá, zrejme znova niečo trápi. Dôkazom môže byť aj svedectvo nášho čitateľa a fotografia, na ktorej sklesnutý obeduje so svojou priateľkou. „Bol poblednutý, zničený a s námahou kráčal ku stolu. Takmer by som ho nespoznal,“ napísal nám čitateľ, ktorý známeho speváka aj odfotografoval.

Že by Richarda Müllera opäť trápili staré zdravotné problémy? Alebo sa len zle vyspal?! Topky.sk sa snažili získať odpovede na tieto otázky priamo u neho, no nereagoval na naše telefonáty.  

Muzikanta sme naposledy zastihli v zhoršenom stave podobnom tomuto v júli minulého roka. Objektív fotografa ho zachytil, ako ledva schádza po schodoch v kine bratislavského obchodného centra.

Zdá sa, že Richarda Müllera do značnej miery poznačila psychická choroba – maniodepresia, s ktorou bojoval za pomoci odborníkov. Liečil sa na Psychiatrickej klinike v Košiciach a aj v ružinovskej nemocnici v Bratislave.

Zničený Müller: Vyzerá ako
Zobraziť galériu (9)



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu