Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Supermodelky sa vracajú: Pavlíková chce byť Miss stredných škôl!

Zdenka Pavlíková Zobraziť galériu (13)
Zdenka Pavlíková

BRATISLAVA – Dievčatá z prvej slovenskej reality šou Hľadá sa Supermodelka opäť útočia! Petronela Pribilová (19) sa dostala do finálovej dvanástky Miss Slovensko, Zdenka Pavlíková (18, na fotografii) sa uskromnila a robí si nádeje iba na titul Miss stredných škôl.

Opäť na očiach verejnosti! Dievčatá, ktoré neuspeli v jojkárskej súťaži Hľadá sa Supermodelka, si robia zálusk na titul Miss. O Petronele Pribilovej, ktorá sa objaví vo veľkolepom finálnom večere Miss 2009, sme už informovali. Ďalšiu „Supermodelku“ sme objavili medzi finalistkami Miss stredných škôl.

Ide o Zdenku Pavlíkovú, ktorá mala s výškou 177 centimetrov, mierami 86 – 60 – 90 a zaujímavou tvárou v „modelkovskej“ reality šou celkom slušné šance. Keby nebola taká hanblivá! Zrejme má však od vtedy v sebe dosť guráže a v súťaži o najkrajšiu stredoškoláčku sa jej bude dariť viac. V Supermodelke skončila tretia, možno na ňu teraz čaká víťazstvo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu