Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Miss 2009: Príšerky alebo fešandy?

Finalistky súťaže Miss 2009 počas tvorby účesov. Zobraziť galériu (19)
Finalistky súťaže Miss 2009 počas tvorby účesov.

BRATISLAVA – Takto sa rodí krása! A občas aj bolí. Na vlastnej koži sa o tom mohli presvedčiť finalistky súťaže Miss Slovensko 2009, ktoré strávili uplynulý víkend vo Vysokých Tatrách.

Dievčatá sa zúčastnili sústredenia na Lomnickom štíte, kde ich organizátori po prvýkrát oficiálne predstavili verejnosti. No a aby vyzerali naozaj tip-top, do rúk si ich zobral tím profesionálnych vizážistov a vlasových stylistov.

Tí ich kráse trošku dopomohli. Najviac zabrať dostali ich vlasy. Prefarbovanie, fénovanie, česanie a tvorba účesov. Tým všetkým si slečny museli prejsť. „Zvýraznili mi farbu vlasov,“ povedala nám súťažiaca s číslom osem Katarína Príkazská z Bratislavy. Podobný „zákrok“ podstúpila aj Mária Zelinová (4). „Zmenili mi vlasy na svetlejšie,“ dozvedáme sa od nej.

Počas kreovania ich účesov sa nášmu fotografovi podarili vtipné momentky. Výtvory na hlavách dievčat pripomínajú rôzne "príšerky" či dokonca návštevníkov z iných planét. Samozrejme, výsledný efekt stál za to. Dievčatá boli dokonale pripravené na následné fotenie. Veď posúďte sami. Pozrite si fotky v našej GALÉRII!

 

VIDEO: Cesta za krásou finálovej dvanástky dievčat.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu