Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chudák Princ Harry: Nechce ho už ani Paris Hilton!

Paris Hilton Zobraziť galériu (8)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nemilé verejné odmietnutie sa dostalo najmladšiemu anglickému princovi. A to priamo z úst prelietavej Paris Hilton, ktorá už chodila s kadekým.

Pri poslednej návšteve Británie sa hotelová dedička pokúšala o nadviazanie kontaktu s mladšími členmi kráľovskej rodiny, čo sa jej aj čiastočne podarilo. Okato vtedy flirtovala s Harrym (24) priamo pred očami jeho vtedajšej priateľky. Blondínku neodradil ani fakt, že v tom čase ešte chodila Benjim Maddenom (29).

Po rozchode priznala Paris svoje skryté sympatie k mladšiemu princovi: „Myslím si, že je to veľmi milý chlapec.“

Napriek tomu, že sa pre vyhladávačku škandálov jedná o rozhodne zaujímavú parketu, vzťah s Harrym zrazu rozhodne odmieta. Dôvodom má byť hlavne Harryho expartnerka Chelsy Davy (23), s ktorou sa len nedávno rozišiel. „Chelsy je naozaj roztomilé dievča. Toto by som jej nespravila,“ prezrádza Paris rešpektujúc Chelsyne pocity.

Takéto veľkorysé správanie je pri vypočítavej americkej celebrite viac ako podozrivé. Oveľa pravdepodobnejšie je, že o ňu Harry ani nejavil záujem ani po rozchode so svojou vážnejšou známosťou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!   



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu