Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Keď sa Paris Hilton vyparádi, vyzerá ako ružový zajac!

Paris Hilton Zobraziť galériu (12)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Rozmaznaná dedička hotelového impéria má v poslednom čase pri výbere outfitov naozaj "šťastnú ruku". Na tohtoročnom filmovom festivale Sundance totiž predvádza jeden zvierací motív za druhým!

Paris v týchto dňoch pravdepodobne ovládla obrovská nostalgia, vďaka ktorej zatúžila po návrate do svojich detských čias. Tie si v sobotu pripomenula čiernou čiapkou s ksichtíkom usmiateho fúzatého kocúra, ku ktorej si doladila navlas rovnaké rukavice a veľké mušie okuliare.

O dva dni neskôr hollywoodska barbie opäť šokovala ešte odvážnejším outfitom, ktorým v poriadnom časovom predstihu upozornila na príchod Veľkej noci. Paris sa totiž ako pravá blondínka zladila doružova, pričom módnou čerešničkou sa stala opäť čiapka. Tá mala tentoraz podobu zajaca, ktorému nechýbali ani veľké biele uši. Niet najmenších pochýb o tom, že prominentná kráska by ako maskot Playboya-zajačika zožala obrovský úspech.

Zaujímavosťou je, že Paris v sebe len nedávno objavila umeleckého ducha, ktorého by najradšej už čoskoro ukázala celému svetu: "Mám doma izbu, v ktorej maľujem. Dostala som ponuku urobiť výstavu, ktorá by sa mala konať budúci rok." Dúfame, že Parisin maliarsky talent má na míle ďaleko od talentu, ktorý predvádza v oblasti módy.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu