Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nové sexvideo Paris Hilton... koľko ich ešte bude?

Paris v novom sex videu. Zobraziť galériu (8)
Paris v novom sex videu.

LOS ANGELES - Hollywoodska barbie má na krku ďalší škandál a určite oveľa vyššie hodnotenie v rebríčku nejedného zvedavého chlapa. Podľa novej knihy totiž údajne existuje ešte aspoň jedna pikantná nahrávka s hotelovou dedičkou v hlavnej úlohe.

Paris (27) sa stala hviezdou exkluzívneho diela z pera Marka Ebnera, ktoré vyjde pod názvom  Six Degrees of Paris Hilton (Šesť stupňov Paris Hilton). Prominentná kráska je vraj zvečnená na videu v štádiu prebúdzania sa v newyorkskom taxíku, bližšie podrobnosti však autor zatiaľ ponecháva až na prekvapenie pri čítaní spomínanej knihy. Markovo dielo rozpráva príbeh Darnella Rileyho - muža, ktorý zajal multimilionára Joa Francisa ako rukojemníka, užíval si divoké noci s Mickeym Rourkom a dokonca boxoval so Salomonom. Všetci zainteresovaní ho totiž spájajú s jedinou osobou - osudovou Paris.

Darnell všetok video materiál údajne odkúpil od dvoch ruských detí, ktoré sa vlúpali do Parisinho domu a spolu s inými vecami ukradli. Držiteľ nahrávky si momentálne odpykáva trest za zadržiavanie Francisa.

Okrem sex nahrávok by podľa jeho slov malo byť medzi 14 hodinami videí napríklad aj video z pohrebu Parisinej starej mamy, počas ktorého sa Paris sama natáčala a obradu nevenovala pozornosť.

Časti prvej nahrávky Ricka Salomona sa dostali na internet už pred dvomi rokmi, medzi inými videoservermi, aj na Free.sk. Kvalitnejšie verzie sú k dispozícii na iných amerických stránkach.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu