Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Britney sa opäť vyfarbila: Touto piesňou poburuje rodičov!

Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Britney Spears

BRATISLAVA - Rodičovská televízna rada (PTC) varovala rodičov v USA pred skladbou americkej speváčky Britney Spears s názvom If U Seek Amy z najnovšieho albumu Circus. Nezisková organizácia zároveň apelovala na rádiá, aby nevysielali skladbu v riadnom vysielacom čase (od 6:00 ráno až po 22:00 večer).

Pieseň totiž podľa nich porušuje článok mediálneho zákona o mravnosti vysielania. Ako tvrdia, počas vyslovovania textu znie "If You Seek Amy" ako "F... Me", čo je v angličtine predstavuje vulgárne slovné spojenie. "Ak je niečo takéhoto charakteru na CD nosiči, každý fanúšik, ktorý si to chce vypočuť, si album kúpi. Ide o však o úplne inú záležitosť, ak je skladba dostupná v akomkoľvek čase širokej verejnosti, hlavne keď môžu byť pri prijímačoch aj deti," tvrdí prezident organizácie Tim.

Popová princezná Britney Jean Spears sa narodila 2. decembra 1981. Kariéru odštartovala v detskom programe Mickey Mouse Club (MMC). Práve tam sa stretla so svojím neskorším priateľom Justinom Timberlakeom a inými dnešnými hviezdami. Debutový album vydala v roku 1999 pod názvom ...Baby One More Time. Napriek výnimočným úspechom sa preslávila aj viacerými škandálmi.

 

Britney Spears - If You Seek Amy

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu