Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Varovanie pre Britney Spears: Ruky preč od môjho chlapa!

Britney Spears Zobraziť galériu (15)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Popová princezná sa počas Vianoc stihla zapliesť do zaujímavého milostného trojuholníka. Jej novým frajerom sa totiž stal indický choreograf Sandip Soparrkar (39), o ktorom sa prekvapivo zistilo, že už jednu priateľku má. A to poriadne žiarlivú!

Britney (27) a jej nový objav spojila práca na videoklipe ku skladbe Womanizer, pre ktorú Sandip zostavil tanečnú choreografiu. Dvojica však spolu nečakane strávila trojdňovú vianočnú prestávku v indickom meste Jodhpur, počas ktorej o pracovné záležitosti už rozhodne nešlo – obaja si jednoducho užívali romantické chvíľky!

Milostná aféra pokračovala na silvestrovský večer, kedy novopečený párik oslávil príchod Nového roka jeden druhému v náručí. Populárna speváčka bola svojím priateľom taká nadšená, že ho už dokonca predstavila aj svojim rodičom.

Na povrch však vzápätí vyplávala pravda o Sandipovej dlhoročnej priateľke Jesse Randhawa (39). Keď sa táto úspešná indická herečka a modelka dopočula o frajerovom romániku, so zúrivosťou sa obrátila na médiá. Prostredníctvom Sunday Mirror Britney odkázala, aby sa pred ňou mala na pozore a držala sa od Sandipa čo najďalej.

Sklamaná indická kráska zatiaľ verí, že všetko sú len novinárske výmysly, ktoré Britney so svojím manažmentom narafičila. Jesse jej konanie hlboko odsúdila a označila za poľutovaniahodné: „Britney si prežila poriadny zmätok vo svojom živote a namiesto toho, aby sa snažila byť lepším človekom, odhodila všetku morálku bokom.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu