Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Muchy pristáli na Filmovom festivale Sundance

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

PARK CITY - Pokiaľ ste si mysleli, že mušie okuliare sú už z módy, opak je pravdou. Smotánka žijúca za veľkou mlákou predviedla, ako sa chodí na veľkolepú spoločenskú akciu. Žeby sa snažili schovávať tvár podľa vzoru Victorie Beckham?

Pod veľkými slnečnými okuliarmi sa ukrývajú sestry Kim (28) a Kourtney (29) Kardashianové s kamarátkou Adrienne Bailon (25). Sexepílom nabité trio najprv zapózovalo fotografom, krátko na to si ale vyrazilo na party rappera 50 Centa.

Tam na ne už čakala hotelová dedička Paris Hilton (27), ktorá evidentne prišla tiež podporiť ich mušiu vojnu. Blondínka dala tomuto večierku poriadne divoké obrátky.

Takouto zábavou začalo podujatie Sundance Film Festival, najvýznamnejší festival nezávislého filmu v USA. Okrem múch spestrili udalosť aj mnohé ďalšie hviezdy.

V hereckom okruhu nechýbal zakladateľ slávnosti Robert Redford (72), ako aj jeho hollywoodski kolegovia Ben Affleck (36) a Robert De Niro (65). Demi Moore (46) sa ukázala po boku svojho manžela Ashtona Kutchera (30), s ktorým by si údajne zo srdca želali malý rodinný prírastok.

Ďalším slávnym párikom nebol nikto iný, ako čerství manželia Mariah Carey (38) a Nick Cannon (29). Správy už neraz naznačovali, že by speváčka mohla byť v druhom stave. Nick sa k tejto problematike ale vyjadril celkom jednoznačne: „Určite chceme mať rodinu, ale až keď sa všetko upokojí a my budeme mať svoj čas.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu