Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lucia Senášiová: Otvorene o drogách v šoubiznise

Miss Universe Lucia Senášiová (23) Zobraziť galériu (21)
Miss Universe Lucia Senášiová (23)

RATISLAVA - Ako to je v skutočnosti s drogami v slovenskom šoubiznise? Viaceré vyhlásenia z minulosti z úst Richarda Müllera či Zuzany Fialovej, ale aj vážne problémy Dušana Cinkotu naznačujú, že svet smotánky len s veľkou námahou ukrýva svoje najväčšie tajomstvá.

Najnovšie našla odvahu prehovoriť o drogách v nablýskanom svete modeliek Miss Universe 2007 Lucia Senášiová (23).

Mal to byť rozhovor o móde a novinkách v jej živote. Rozprávanie Lucie Senášiovej (23) sa však odrazu zvrtlo k závažnejšej téme o drogách! „Zažila som ich na každom kroku. Ďalej som sa však určite nikdy nedostala!“ potvrdila sexi Lucia Senášiová. Na Taiwane bývala s dvomi modelkami. Tie užívali drogy každý boží deň. Ráno sa jednoducho potrebovali posilniť. „Drogy sú na každodennom poriadku a je to jedno, či tá baba má sedemnásť alebo dvadsaťsedem. Sú chudučké ako prútiky, ale vieme prečo. A presne toto ja vo svojej agentúre prísne sledujem,“ dodáva majiteľka modelingovej značky Queen Mary, ktorá ako ďalšia otvorene odokryla tienisté stránky šoubiznisu, konkrétne modeliek.

Téma drog u nás rozvírila hladinu dní najmä v súvislosti s videom, na ktorom herečka Fialová šnupe neznámu látku. Herečka tvrdí, že ide o film a tou látkou je práškový cukor. Zábery z filmu však Novému Času dodnes neukázala. Otázka, či práškový cukor predsa len nebol kokaín, preto ostala.

Samotná Fialová sa k užívaniu drog už raz priznala: „Ale ak ste neužívali drogy, neviete si ani predstaviť, aké je to ťažké - užívať drogy. Nie je to nič pekné. Je to kvantum úzkostí, paranojí, strachu, špiny, hladu, bolesti fyzickej aj psychickej. Áno, je to kruh,“ povedala pred tromi rokmi pre mesačník Eva. Nebola však sama, ktorá do toho spadla. O chvíľach v područí návykových látok otvorene hovoril aj spevák Richard Müller, policajnému obvineniu z ich distribúcie čelí Fialovej herecký kolega Dušan Cinkota.

Senášiová napriek všetkým zlým skúsenostiam tvrdí, že je mnoho modeliek, ktoré sú čisté. Kto zo slovenskej smotánky prehovorí ako ďalší a poodhalí praktiky, o akých mnohí smrteľníci ani netušia?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu