Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lucia, si sexi... A máš dobré nohavičky!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (15)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA - Trošku sa to zvrhlo! Víťazka súťaže krásy z roku 2007, Lucia Senášiová (23), sa počas párty usporiadanej v súvislosti s jej súťažou Cat Girl, poriadne odviazala. V tieni krásnej čiernovlásky však nezostali ani jej dievčatá.

Včerajší večer sa začal celkom nevinne. Miss Universe 2007 usporiadala menšie posedenie so zvodnými finalistkami spomínanej súťaže. Nenápadný žúr sa však zmenil na divokú párty.

„Už ma trochu porezal. No snažím sa to zvládať,“ povedala pre topky.sk Senášiová počas toho, ako z nej stylista Andrej Kusalík nožnicami strhával kusy oblečenia. Vôbec jej to však neprekážalo. Práve naopak. Cítila sa ako ryba vo vode. „Nie, nemám trému,“ smiala sa Lucia, pričom celé jej šantenie sledovalo početné publikum. A tým sa jej zábava nekončila.

Pred divákmi sa zrejme predsa len trošku hanbila. V zákulisí nám však ukázala svoju plnú krásu. Počas fotenia jej totiž mierne vykĺzli čierne nohavičky. Jej dievčatá sa však tiež nenechali zahanbiť. Príjemná letná atmosféra opantala aj ich. V rytmoch hudby totiž popustili uzdu svojej tanečnej fantázii.

Lucia Senášiová zo seba nechala na ulici doslova zostrihať kusy oblečenia stylistom Andrejom Kusalíkom.




Dievčatá sa odviazali a zatancovali si




Gabiku Drobovú sme prepadli v skúšobnej kabínke




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu