Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najpikantnejšie sexvideá celebrít všetkých čias

Pikantné videá natočili Colin Farrel, Kim Kardashian či Paris Hilton Zobraziť galériu (6)
Pikantné videá natočili Colin Farrel, Kim Kardashian či Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodske hviezdy samy najlepšie vedia, že všetko zlé je na niečo dobré. Hoci sa ukázali svetu v tých najchúlostivejších situáciách nie celkom dobrovoľne, dnes už takéto zviditeľnenie sa rozhodne neľutujú!

Originálny hriech - Pamela Anderson a Tommy Lee
Dráždivá nahrávka uzrela svetlo sveta v roku 1998 a okamžite obletela celý svet. Hoci toto video je vôbec jedno z prvých zo spálne celebrít a stalo sa inšpiráciou pre tisícky ďalších prominentných párov, je stále považované za originálne a jednoducho najlepšie.

Najvýnosnejšia nahrávka - Paris Hilton a Rick Salomon
Posteľové radovánky tejto zhýčkanej blondínky zachytené v hotelovej izbe technológiou nočného videnia takisto neznamenali žiadnu katastrofu - práve naopak. Podnikateľsky založená Paris využila všetok svoj obchodný talent a na prevalenom škandále sa dokázala slušne finančne zabezpečiť.

Opakujúci papagáj - Kim Kardashian a Ray J
Niekdajšia najlepšia kamarátka Paris Hilton si od bohatej dedičky vzala naozaj skvelý príklad. Po tom, čo ju hip-hopový umelec Ray J zosmiešnil pred celým svetom zverejnením ich spoločných intímnych chvíľ, rozhodne nevešala hlavu. Náplasťou sa jej stalo vybojované štedré odškodné a vlastná reality šou.

Naozaj toxické - Britney Spears a ... ?
Populárna speváčka, známa aj vďaka svojmu hitu Toxic, mala čo robiť, aby uhasila klebety o existujúcej šteklivej nahrávke ešte z čias manželstva s Kevinom Federlinom. Olej do ohňa však začiatkom roka prilial ďalší z jej frajerov - paparazzo Adnan Ghalib, ktorý sa pokúšal predať 20-minút ich spoločných šťavnatých scén.

Zlý chlapec - Colin Farrrell a Nicole Narain
Írsky Casanova nikdy pred fanúšikmi nestrúhal formu a existenciu 13-minútového sexvidea bez okolkov priznal. V januári 2006 sa mu síce podarilo získať súdny príkaz na okamžité zastavenie šírenia kontroverznej nahrávky, no napriek tomu sa jej kópie čoskoro znova objavili na internete.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu