Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Andy Kraus: Viem, prečo je Panelák úspešný

Andy Kraus
Andy Kraus (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Viem, prečo je seriál Panelák úspešný, tvrdí scenárista Andy Kraus. Tvorili sme ho intuitívne, čo je podľa mňa jeden z hlavných dôvodov, prečo sa Panelák na trhu uchytil, dodáva.

"Na rozdiel od ostatných seriálov sme dali prednosť humoru a sebairónii. V príbehoch nechýbajú aj vážne témy - a napriek tomu seriál diváka nezaťažuje,“ povedal Kraus pre agentúru SITA. "Spolu s Tomášom Jenčom sme dôvody, prečo má Panelák taký úspech, začali analyzovať spätne. Na začiatku sme vedeli len to, že chceme vytvoriť seriál, ktorí by sme boli ochotní pozerať aj my, chlapi. Teraz ho však pozerajú aj mladí ľudia, čo si televízia veľmi cení,“ dodal Kraus.

Seriál zo života obyvateľov mestského paneláka patrí v súčasnosti medzi najúspešnejšie na Slovensku. Účinkujú v ňom herci Diana Mórová, Alexander Bárta, Vladimír Kobielsky, Marián Miezga a ďalší. Koncom minulého roka k nemu bola vydaná aj knižná publikácia Panelák - miesto, kde to žije, ktorej autorom je Andy Kraus.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu