Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Scarlett Johansson: Nechcem byť sexsymbol!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (10)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nie každá žena sa z ocenenia za krásu musí vždy tešiť. Svojou zvláštnou reakciou opäť prekvapila aj mladá herečka, ktorá sa len nedávno zabávala predajom použitej vreckovky na internete.

Scarlett (24) dosiahla uznanie za svoj neuveriteľný sexepíl v svetoznámych časopisoch ako sú Maxim, Esquire a dokonca aj Playboy. Hoci by to zvyšok nežnejšieho pohlavia považoval za veľkú poctu, pre túto celebritu ide len o zbytočné bremeno.

Na svoj ťažký život sa posťažovala aj v novinách London Times: „Keď mám byť úprimná, nikdy som nič takéto nečakala. Myslím, že to prišlo s mojím vekom - táto záležitosť so mnou ako sexsymbolom. Ale z toho vyrastiem. Je to len etapa.“

Americká hviezda je evidentne posadnutá vidinou svojho veľkého úspechu na striebornom plátne. O ničom inom nie je schopná hovoriť: „Mnohé herečky dostanú svoje najšťavnatejšie role keď majú tridsať, štyridsať rokov. Na to sa vážne teším.“

„Teraz som v takom zaujímavom veku, kedy vás označia za najsexi ženu a máte pocit, ako by ste už boli naveky zaškatuľkovaná. Hádam sa to zmení, keď budem staršia.“ , dodáva čerstvo vydatá mladomanželka.

Na tejto planéte sa nenájde veľa ľudí, ktorých pribúdajúce roky potešia. Scarlett je teda znovu niečím výnimočná.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu