Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Scarlett Johansson: Schudla v nesprávnych partiách?

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (12)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zatiaľ čo sa iné hviezdy snažia ukázať zo svojich predností čo najviac, Scarlett zvolila decentnejšiu stratégiu a pre všetkých pripravila malú hádanku.

Fanúšikovia si pri pohľade na sympatickú blondínu museli okamžite položiť otázky, „kde sa podeli jej prsia?!“. My sa im vôbec nedivíme.

Scarlett (24) na premiére filmu The Spirit naozaj nemilo prekvapila väčšinu jej mužských obdivovateľov. V dlhých bielych šatách totiž doslova nechala zmiznúť svoje hlavné prednosti.

Prečo zvolila pre ňu tak netradičnú róbu nie je celkom jasné. Žeby herečka túžila vábiť mužov konečne aj na svoje úchvatné zeleno-modré oči? Tie sú skutočne krásne, no v tvrdej konkurencii hollywoodskych sexíc nemusia vždy na pritiahnutie potrebnej pozornosti stačiť.

Ani v stredu večer nechýbalo veľa a herecké kolegyne Eva Mendes a Jamie King mohli Scarlett úplne zatieniť. Do budúcna radíme Scarlett ostať pri osvedčených hlbokých výstrihoch.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu