Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Scarlett Johansson odhalila dokonalý dekolt

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (9)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hoci táto sympatická tvár patrí medzi najkrajšie ženy sveta, veľa pohľadov na svoju postavu fanúšikom nedopraje. Potom jej ale stačia len jednoduché biele šaty, ktoré dokonale zvýraznia štedrosť matky prírody a patričný rozruch sa dostaví okamžite.

Aké to majú celebrity v niektorých záležitostiach jednoduché. Stačí po dlhšom čase ukázať zo seba viac, ako sa očakáva a zvedaví fotografi už nestíhajú zaostrovať svoje kamery.

Vďaka šikovným šatám okamžite upriamila pozornosť každého prítomného na benefičnej akcii s menom „Zábavná vec sa udiala na ceste za vyliečením Parkinsona“. Prípadných nápadníkov však okamžite odradila prítomnosť jej manžela Ryana Reynoldsa (32).

Tohto sympatického herca ste si mohli naplno užiť vo filme Blade: Trinity, kde stvárnil postavu lovca upírov, nezabudnuteľného Hannibala Kinga.

Scarlettinou (23) zaujímavosťou je jej nedôvera v monogamné vzťahy. Podľa jej názoru človek nie je schopný byť len s jedným partnerom. Možno aj kvôli tomuto sa necháva testovať dvakrát ročne proti HIV. Na druhej strane však tvrdí, že sama medzi promiskuitných ľudí nepatrí. Aspoň, že v tom má jasno...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu