Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Copperfieldova palička stráca kúzelnú moc... A láme ruky!

David Copperfield Zobraziť galériu (2)
David Copperfield (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Davidovi Copperfieldovi už pravdepodobne tikajú hodiny oznamujúce dôchodkový čas. Najznámejšieho iluzionistu všetkých čias totiž opúšťajú magické schopnosti a jeho vystúpenia sa stávajú naozaj nebezpečnými. Naposledy si to odskákal jeden z asistentov, ktorý skončil v nemocnici!

Veľkolepá šou s názvom Intímny večer veľkej ilúzie tento týždeň vyrážala dych v jednom z popredných divadiel v Las Vegas. Neboli to však len úchvatné triky, ktoré divákov dvíhali zo sedadiel. Majster mágie sa totiž priamo na javisku postaral aj o poriadnu drámu, na ktorú doplatil jeho vlastný pomocník.

V spomínanú katastrofu sa premenil iluzionistický trik, počas ktorého Copperfield prejde krútiacim sa ventilátorom a následne zmizne v oblaku dymu. V inkriminovaný večer však lopatky ventilátora zachytili ruku asistenta a poriadne mu ju dochrámali. Celá šou bola vzápätí prerušená a miestnosťou sa ozýval pobúrený šum ohromených hostí.

Iróniou je, že ide o magický kúsok, ktorý David predvádzal už viac ako tritisíckrát. Jeho producent Chris Kenner sa však nechal počuť, že nešťastná udalosť kúzelnícky program nijako neovplyvní. Celú záležitosť ľahkovážne uzavrel slovami: "Bola to hlúpa nehoda."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu