Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Krásavica Scarlett Johansson: Nenávidí Hollywood!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (8)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nie každá filmová hviezda si zamiluje bujaré nočné žúrovanie a prenasledovanie paparazzov, ktoré život v Hollywoode so sebou nevyhnutne prináša. Svedčia o tom i nedávne slová Scarlett Johansson, ktorá sa zaprisahala, že sa do "nezdravého" mesta nikdy nepresťahuje!

Od tichej svadby v uzavretej spoločnosti úspešnej herečky a jej partnera Ryana Reynoldsa už ubehlo päť týždňov. Hoci prominentní mladomanželia zatiaľ stále považujú za svoje hniezdočko lásky rezidenciu v New Yorku, Scarlett momentálne cíti obrovský tlak, ktorý ju núti presťahovať sa do Los Angeles kvôli pracovným príležitostiam.

Mesto anjelov je však herečke natoľko protivné, že nad kúpou nehnuteľnosti v Hollywoode ani len neuvažuje. Pôvabná blondínka totiž za žiadnu cenu nepripustí, aby Los Angeles jej život "rozžulo a pohltilo". Bývanie v spomínanej prepychovej lokalite navyše považuje za "neprirodzený zvyk".

Scarlett svoje ďalšie nesympatie voči kolíske amerického filmového priemyslu vyjadrila v magazíne Weekend: "Poznám Los Angeles, veľmi dobre viem, kde môžem žúrovať s ostatnými hercami a poriadne to roztočiť. Ja som si však takýto život nevybrala."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu