Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tlučková a Sládečková prišli o prácu: Vieme, čo budú robiť ďalej!

Zuzana Tlučková a Marta Sládečková Zobraziť galériu (9)
Zuzana Tlučková a Marta Sládečková

BRATISLAVA – Zostanú na ocot? Herečky Marta Sládečková (50) a Zuzana Tlučková (46) po necelom roku prišli o svoj seriál Priateľky. Topky zistili, či po nich ostane len televízny prach.

To nem dopadlo dobre! Po Marcinovej skeč šou Normálna rodinka prišli na rad aj ony. Humoristické duo v zložení Sládečková a Tlučková na Markíze končí. V Záhorskej Bystrici sa totiž rozhodlo, že so seriálom Priateľky sa budúci rok už nepočíta. A to bol na obrazovke iba od marca 2008.

V Markíze však niekdajšie hviezdy zo Susedov ostávajú. Každá ale pôjde inou cestou. „Mne bola ponúknutá robota už v rozbehnutom seriáli,“ narážala Tlučková na svoje možné pôsobenie v Ordinácii v ružovej záhrade. „Zmluva ešte nie je podpísaná,“ prezradila topkám humoristka.

Zrejme teda nad ponukou stále váha. Na prázdno neobíde ani Sládečková. Podľa informácii topiek, od zdroja blízkeho televízii, bude účinkovať v pripravovanom seriáli z mediálneho prostredia. Vo vysielaní by sa mal objaviť každý pondelok a stredu už začiatkom budúceho roka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu