Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tlučková: Dovolenka s dvomi chlapmi!

Zuzana Tlučková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Tlučková

BRATISLAVA – Konečne si poriadne užívala! Herečka Zuzana Tlučková (46), ktorá sa po dvadsiatich dvoch rokoch manželstva rozviedla vo februári so Štefanom Skrúcaným (48), dovolenkovala počas tohto leta dokonca až s dvomi chlapmi. Pre topky.sk herečka prezradila viac.

Nedávno sme zistili, že obľúbená herečka Zuzana Tlučková si leto poriadne užila. Keďže mala „herecké“ prázdniny, mohla konečne poriadne oddychovať. „Prázdniny som prežila pri mori. Boli sme na Kréte, pretože milujeme Grécko. Spoločnosť mi robili moji dvaja synovia Lukáš (14) a Tomáš (20), ktorý bol aj spolu s priateľkou Katkou. Bolo to veľmi príjemné," prezradila Tlučková.

Dôkazom toho, že sa cítila naozaj dobre a pohodovo, môžu byť nabraté kilogramy, ktoré si vraj odtiaľ odniesla. „Hovorím, je to aj na mne vidieť. Pribrala som tam zo štyri kilá. Zas budem mať rok čo robiť, aby som to zhodila,“ zavtipkovala herečka, ktorá prezradila, že aj teraz v auguste by chcela ísť na predĺžený víkend. Plány jej však komplikuje nakrúcanie druhej série markizáckeho zábavného seriálu Priateľky, ktoré sa začalo nedávno. 

Ako sa vyvíja herčkin život od rozvodu?

Zuzana Tlučková je od februára tohto roku opäť voľná. Po dvadsiatich dvoch rokoch sa rozviedla s hercom a zabávačom Štefanom Skrúcaným. Udialo sa tak po tom, čo sa prevalila hercova nevera s mladou markizáckou redaktorkou Dominikou Lukáčovou. Tú spoznal ešte v roku 2005 na súťaži krásy Miss Spiša. Obaja však svorne tvrdia, že ona dôvodom rozvodu nebola a ich manželské nezhody pretrvávali už dlhšie. Rozvod však, paradoxne, Zuzane pomohol. Zmenila účes, čím omladla minimálne o desať rokov a razom dostala niekoľko hereckých ponúk. Už o pár dní ju budú diváci môcť opäť vidieť v markizáckom seriáli Priateľky. Taktiež sa vyrojili aj noví nápadníci. Jej najznámejší, s ktorým to údajne prerástlo do intímnejšieho vzťahu, bol žurnalista Jozef Hübel. Podľa našich informácií sa však už dvojica nestretáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu