Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Marta Sládečková odišla z Let´s Dance s novým psom

Marta Sládečková a Juraj Fáber Zobraziť galériu (7)
Marta Sládečková a Juraj Fáber (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Keď vypadnete, toto už nebude zábavný program,“ povedal trefne Pyco hercovi Jozefovi Vajdovi a jeho partnerke Kataríne Štumpfovej po ich neopakovateľnej a nehodnotiteľnej sambe v piatom kole tanečnej súťaže Let´s Dance 2.

I keď porota sa mimoriadne dobre zabávala, oči nad tanečným výkonom Jozefa Vajdu neprižmúrila a pridelila mu najmenej bodov v tomto sambovom kole. Zostalo tak na hlasujúcich divákoch, aby v súťaži udržali možno najväčšie tanečné drevo, ale zato špičkového herca a - ako sa ukázalo - aj skvelého zabávača, ktorý sám seba neberie príliš vážne. A diváci to ocenili.

Porote sa najviac páčil tanečný výkon športovca Radoslava Žideka, i keď od pása dole viac, ako od pása hore. O bod menej získala za dirty sambu Michaela Čobejová, ktorá sa každým kolom viditeľne zlepšuje.

Podľa poroty robí stále pokroky aj jej staršia kolegyňa herečka Marta Sládečková. Napriek chvále však ohodnotila jej výkon ako druhý najslabší.

Naopak, modelke Andrei Verešovej porota vyčítala, že sa uspokojila so štandardne dobrým výkonom a nevidno na ňom žiadne výrazné pokroky. Aj tak to stačilo na tretie najlepšie umiestnenie a udržanie sa v súťaži.

Po sčítaní bodov od poroty a hlasov od divákov napokon vypadla Marta Sládečková s tanečníkom Jurajom Fáberom, ktorého oblečenie Adela ohodnotila ako kostým regionálneho baliča z domu kultúry. Cenou útechy pre vypadnutú herečku bude určite psík Armando, ktorého v priamom prenose dostala od kolegov zo seriálu Priateľky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu