Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Židek toho už má dosť: Neverím, že vyhrám!

Radoslav Židek a Silvia Kadnárová Zobraziť galériu (10)
Radoslav Židek a Silvia Kadnárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Bude sa opakovať história?! O titul kráľa a kráľovnej tanca dnes zabojuje v Let´s Dance 2, rovnako ako v prvej sérii, herečka a športovec! Komu sa podarí zvíťaziť? Michaele Čobejovej (38) alebo snoubordistovi Radovi Židekovi (26)?

Už je to tu! Tanečná šou Let's Dance dnes večer vyvrcholí. Tak, ako v prvom finále markizáckej tanečnej súťaž,  aj v tomto prípade si to  „rozdajú“ športovec a herečka. V predchádzajúcej sérii porazila Zuzana Fialová s Petrom Modrovským rýchlostného kajakára Juraja Baču a Barboru Jančinovú.

Tentokrát budú o titul kráľa či kráľovnej tanečného parketu bojovať snoubordista Rado Židek a Michaela Čobejová.
Bleskovky.sk sa preto športovca spýtali, ako sa cíti niekoľko hodín pred finále. Trúfa si na víťazstvo? „Nerozmýšľal som nad tým. Myslím si, že to vyhrá Čobejka. Nám sa ujde druhé miesto. Nevzdávam to, ale už mám toho dosť. Bolo toho veľa,“ skonštatoval Židek, ktorý sa už teraz teší na vodné lyžovanie.

V dnešný večer čakajú dvojicu až tri tance: best of štandard, latino mix a free style. Počas finálového večera sa predvedú aj vyradení súťažiaci. Každý z nich zatancuje krátku ukážku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu