Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Proti Armanimu protestovali anjeli... V sexy bielizni a podväzkoch!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

HONG KONG - Čoraz intenzívnejšiu predvianočnú atmosféru šikovne využila dvojica čínskych dievčat. Mladé aktivistky s transparentmi v rukách protestovali pred butikom Georgea Armaniho v snehobielom kostýmčeku ako z erotického salónu!

Roztomilé demonštrátorky dnes preukázali poriadnu dávku odvahy a zapálenosti, keď sa na verejnosti prechádzali len v spodnej bielizni okorenenej podväzkami. Čertovsky príťažlivým anjelom nechýbala ani povinná výbava v podobe krídel a svätožiary.

Protestujúce dievčatá patria k americkej skupine bojujúcej za práva zvierat - People for the Ethical Treatment of Animals (Ľudia za etické zaobchádzanie so zvieratami). Pred luxusnou Armaniho predajňou naliehali na jeho módnych dizajnérov, aby prestali používať aplikácie z kožušiny zvierat.

Spomínaný incident vyvolala nová kolekcia tohto slávneho návrhára, v ktorej boli použité zajačie kožúšky, a to v nemalej miere. Kožušinové vsadenia totiž neobišli dokonca ani outfity pre bábätká. Dievčatá módnemu umelcovi prostredníctvom svojich ceduliek odkázali: Armani, buď anjelom pre zvieratá.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu