Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Elizabeth Hurley: Sexepíl stelesnila "iba" v koži!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley

LOS ANGELES - Atraktívna modelka a herečka nepotrebuje honosnú garderóbu, aby poriadne zaujala. Štíhle nôžky a poodhalené poprsie sa jednoducho predávajú samé a Elizabeth na svojej príťažlivej ženskosti už opäť slušne zarobila!

Šikovná brunetka má vo vrecku ďalší lukratívny kontrakt, ktorý jej konto vylepšil o desaťtisíce dolárov. Liz sa totiž kráčajúc v stopách zvučných mien ako Elizabeth Taylor či Elle Macpherson stala tvárou kožušinovej spoločnosti. Exkluzívnu zmluvu podpísala s americkou značkou Blackglama.

Pútavá reklama v čierno-bielom prevedení zobrazuje modelku v norkových krátkych šatách s ležérne rozšnurovaným výstrihom. Obtiahnuté kožené čižmy siahajúce až na úroveň stehien pripomínajú sexy trýzniteľku z erotickej scény. Žeby Liz mala ukrytý chýbajúci bičík v hustej hrive?

Šťavnatý záber pravdepodobne potešil milióny fanúšikov po celom svete, no ochrancovia zvierat spomínanou reklamou nadšení rozhodne nie sú. Do protestu sa už stihla zapojiť skupina bojujúca za práva zvierat - PETA. Jej hovorca Robbie Le Blanc sexy modelke pobúrene odkázal: "Jej šaty sú teraz rovnako mŕtve ako jej filmová kariéra."

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu