Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Patrick Swayze: Nie som na pokraji smrti!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (3)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Herec Patrick Swayze, ktorý sa lieči z rakoviny pankreasu, v utorok poprel správy bulvárnych médií o tom, že je na pokraji smrti.

Päťdesiatšesťročná hviezda filmu Hriešny tanec (1987) v stanovisku reagovala, že je doma s rodinou po tom, ako dokončil prácu na novom televíznom seriáli The Beast. Podľa vlastných slov ho však zraňuje, ako bulvár neustále publikuje klamstvá a nepravdivé informácie o ňom a jeho blízkych. The National Enquirer informoval, že rakovina sa mu rozšírila do pečene. The Globe zase na titulnej stránke zverejnil hercovu fotografiu s titulkom "Tajomstvo Swayzeho smrteľnej postele".

Už v marci, keď oznámil, že mu diagnostikovali rakovinu pankreasu, mu podľa niektorých médií zostávalo len niekoľko týždňov života. V máji však Swayze svojich fanúšikov potešil vyhlásením, že na liečbu reaguje veľmi dobre. "Rakovina pankreasu je veľmi agresívna choroba. Od chvíle ako mi ju diagnostikovali som vedel, že ma čaká boj o život," povedal v rozhovore pre časopis People s tým, že tento ťažký boj zatiaľ vyhráva.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu