Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamela opäť vystavila svoje nahé telo na obdiv!

Pamela Anderson a Hugh Hefner Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson a Hugh Hefner

LAS VEGAS - Dostať narodeninový darček od takej sexbomby, akou je Pamela Anderson (40), môže byť poriadne šokujúcim zážitkom. Presvedčil sa o tom i šéf magazínu Playboy, Hugh Hefner, ktorému jeho bývalá megahviezda zablahoželala bez jediného kúska oblečenia!

Hefner oslávil v apríli tohto roku už 82. narodeniny. Pri tejto príležitosti usporiadal v Las Vegas pompéznu párty, na ktorej nechýbala ani jeho slávna trojica priateliek v zostave Kendra, Holly a Bridgette. O zlatý klinec večera sa však postarala Pamela, ktorá Hughovi priniesla čokoládový koláč "odetá" v Evinom rúchu.

Niet divu, že silikónová kráska maškrtu so sviečkami oslávencovi odovzdala takýmto originálnym spôsobom. Na obálke prestížneho pánskeho časopisu Playboy sa totiž celkovo objavila úctyhodných dvanásťkrát, čím si vďaka Hefnerovi výrazne vylepšila svoje bankové konto.

Celé vystúpenie záchranárky z Pobrežnej hliadky netrvalo síce dlho, ale o to ohromujúcejší dojem zanechalo. Pamela si totiž svoju hojdavú chôdzu doslova vychutnávala a oslavujúceho seniora odmenila šťavnatým bozkom na ústa.

Napriek tomu, že spomínaná oslava sa konala už v apríli, pikantné fotografie nahej Pamely začali kolovať internetom až v týchto dňoch. Jej vyzývavý tanec bol totiž súčasťou americkej televíznej šou Girls Next Door (Dievčatá odvedľa), ktorá bola odvysielaná len nedávno.

Ohromený Hefner si zvodné pohyby silikónovej sexice obzeral v nemom úžase. Napriek dych vyrážajúcemu predstaveniu však nestratil duchaprítomnosť a Pamele nonšalantne zložil poklonu: "Dnes vyzeráš naozaj vynikajúco."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu